...just my 2 cents on popular culture

...just my 2 cents on popular culture

duminică, 25 septembrie 2011

PENTAGRAM - " When the Screams Come” DVD


PENTAGRAM - " When the Screams Come” DVD

 Metal Blade Records
 released 26.08.2011

BAND:
Bobby Liebling - voce
Victor Griffin - chitara
Greg Turley - bass
Gary Isom - tobe

When the Screams Come track listing:

01. Day of Reckoning
02. Forever My Queen
03. Ask No More
04. Run My Course
05. You're Lost, I'm Free
06. Review Your Choices
07. Petrified
08. Relentless
09. All Your Sins
10. 20 Buck Spin
11. Sign of the Wolf
12. When the Screams Come

Bonus:Interviu Bobby Liebling


Se pare ca anul 2011 a fost anul Pentagram (cel putin in zona doom),  cu un LP nou nout (Last Rites), un film documentar biografic despre Bobby Lieblig (Last Days Here - lansat deocamdata doar la cateva festivaluri de film independent din State ) si iata acum cu un DVD, de fapt primul din istorie al trupei.Opusul in discutie a fost filmat pe 30 mai 2010 in Baltimore, Maryland, surprinzand aparitia trupei in cadrul festivalului Maryland Deathfest VIII.Nu se putea o mai frumoasa revenire in atentie a trupetilor, mai ales ca anul asta se implinesc  40 de ani de la infiintarea trupei in 1971.
Bibliografie obligatorie nu numai pentru  amatorii de sonoritati doom ci si pentru orice rocker care se respecta.

Celor  care nu cunosc despre ce e vorba “in propozitie”, poate o sa li se para bizar acest mosulet lunatic ( a se vedea si comentariile de pe youtube) scalambaindu-se, facand pe mortul sau “inghetand” pe scena, insa cei care vor avea rabdarea necesara vor descoperi  bucuria de-a canta live si de-a fi “alive” a acestui personaj controversat care la 60 de ani a avut puterea de a-si  schimba radical viata (mai multe detalii am dat aici), considerand ca nu si-a spus inca ultimul cuvant si ca mai are suficient de multe de oferit.

2 comentarii:

  1. E cam vechiut postul, dar intamplator am regretat putin festivalul, fix din motivele pentru care ai mers tu: nostalgiile tineretii/liceului :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze da' ti-am vazut abia acum comentariul,cat despre nostalgiile tineretii, stii vorba cantecului:"amintirile ma chinuieeeeeesc....":)

    RăspundețiȘtergere